Agenda

EVENEMENTEN

2024


KUNSTKIJKDAGEN Amersfoort


Op donderdag 4 t/m zondag 7 april van 10.00 uur tot 18.00 uur vindt in het Rietveldpaviljoen, Zonnehof 8 te Amersfoort de 5e editie van de KunstKijkDagen plaats. Ik neem met 3 schilderijen deel aan dit leuke evenement. Op het schilderij "voltooid verleden tijd" (zie afbeelding) kan worden geboden. De overige 2 werken hebben een vaste prijs. U bent van harte welkom om deze mooi opgezette expositie van meer dan 50 uit de regio deelnemende kunstenaars te bezoeken.

Voor meer info zie: www.kunstkijkroute.nl

KUNSTKIJKROUTE Amersfoort


Op de zondagen 21 april, 19 mei, 15 september en 17 november gaan de ateliers van de deelnemende kunstenaars weer open. Ook ik neem deel aan dit evenement en hoop u op mijn adres Schimmelpenninckstraat 3R te mogen ontmoeten.

Voor meer info zie: www.kunstkijkroute.nl


KUNSTMARKT

Tijdens het Cultureel Festival Baarn op 31 augustus en 1 september neem ik deel aan de kunstmarkt op zondag 1 september van 12.00-17.00 uur. De zondag staat in het teken van klassieke muziek en kunst en zal zich in de Baarnse Pekingtuin afspelen. Behalve dat er ruimte is voor een kunstmarkt, zijn er ook twee podia met optredens (klassieke muziek) en creatieve kinderactiviteiten.

Van harte aanbevolen!

Voor meer informatie zie: www.cultureelfestival.nl
EXPOSITIES

Een selectie van mijn schilderijen is tentoongesteld in restaurant "Het Lieve

Vrouwtje", Lieve Vrouwestraat 19 Amersfoort.