Agenda

EVENEMENTEN

2022


KUNSTKIJKROUTE Amersfoort


Op de zondagen 17 september, 16 oktober en 20 november gaan op voorwaarde dat de dan geldende maatregelen het toelaten de ateliers van de deelnemende kunstenaars weer open. Ook ik neem deel aan dit evenement en hoop u op 17 september en 16 oktober op mijn adres Schimmelpenninckstraat 3R en op 20 november op het adres van "Natuurlijk Mooi", Korte Gracht 28 te mogen ontmoeten.

Voor meer info zie: www.kunstkijkroute.nl


KUNSTKIJKDAGEN Amersfoort


Op donderdag 7 t/m zondag 10 april van 11.00 uur tot 17.00 uur vindt in het Rietveldpaviljoen de 3e editie van de KunsKijkDagen plaats. Ik neem met 3 schilderijen deel aan dit leuke evenement. Op één van mijn werken kan digitaal worden geboden vanaf €150,= de overige 2 werken hebben een vaste prijs. U bent van harte welkom om deze mooi opgezette expositie te bezoeken. 

Voor meer info zie: www.kunstkijkroute.nl


KUNSTMARKTEN


ZATERDAG 10 SEPTEMBER

Deelname (mits positieve beoordeling door de ballotagecommissie en mits Corona het toelaat) aan het het Cultureel Festival van 12.00 - 18.00 uur in het Van Boetzelaerpark in de Bilt dat al sinds 2008 wordt georganiseerd.

Voor meer info zie: www.kunstmarktdebilt.nlEXPOSITIES

Een selectie van mijn schilderijen wordt is momenteel tentoongesteld in restaurant "Het Lieve Vrouwtje", Lieve Vrouwestraat 19 Amersfoort.